Insubel Insurance

Mijn mobiliteit

Mijn mobiliteit

 

De mens is een mobiel wezen. Om ons te verplaatsen hebben we allerlei hulpmiddelen ter beschikking. Van de fiets tot de auto, van een motor tot een boot...

Soms durft het onderweg wel een keertje mis te lopen. Om het leed op dat moment zo zacht mogelijk te maken, bent u best goed verzekerd.

Bij Insubel staan we klaar met een verzekeringspakket op maat van uw mobiliteitsbehoeften.

 

Autoverzekering

 

Wanneer u bij Insubel de verplichte autoverzekering afsluit, kunt u uw laagste Bonus Malus behouden. Daarnaast bieden we u graag gratis bijstand na een ongeval.

Neemt u liever nog meer het zekere voor het onzekere? Dan kunt u kiezen voor een omniumverzekering. Dan is ook onder andere de schade die u zelf aanbrengt verzekerd, maar ook diefstal, brand, aanrijding met dieren… Bij een nieuwe wagen is dit zeker aan te raden.

Helaas beperkt de schade bij een ongeval zich niet altijd tot het voertuig. Met een optionele bestuurdersverzekering kunt u rekenen op een terugbetaling van medische kosten en dekking bij invaliditeit of vergoeding bij overlijden door een ongeval.

Staat u graag helemaal recht in uw schoenen? Met een rechtsbijstandverzekering heeft u dan weer de support van specialisten om uw rechten te verdedigen en zijn eventuele gerechtskosten gedekt.

Twijfel niet langer!

Moto/quad/bromfiets

 

U begeeft zich graag op twee wielen in het verkeer (of vier in het geval van een quad)? Dan kunt u de BA Moto afsluiten. Deze verzekering vergoedt passagiers of andere partijen aan wie schade berokkend werd (zowel lichamelijk als materieel). U geniet overigens tot wel 75% korting wanneer u ook uw wagen via Insubel verzekert.

 

Ook bij een moto, quad of bromfiets kunt u een omniumverzekering afsluiten. Die vergoedt uw eigen materiële schade nadat u een ongeval heeft veroorzaakt, met of zonder tegenpartij.

 

Vraag ons voor de mogelijkheden.

Bootverzekering

 

U houdt van een zalige rondvaart terwijl u geniet van de natuur?

 

Laat eventuele problemen u dan geen wind uit de zeilen halen.

 

Wij als verzekeringsmakelaar helpen u bij het zoeken naar een gepaste bootverzekering op maat van uw behoefte, afhankelijk van het type schip, de leeftijd ervan, het gekozen vaargebied…

 

Wij garanderen u een zorgeloze vaart!

Andere verzekeringen

Wat is dé jaarlijkse kost van al uw verzekeringen? 

 

Contacteer ons voor een gratis vrijblijvende doorlichting. Online adviesgesprek?

Sitemap

KBO 0427 534 329

© Insubel - BE 0427 534 329